Известие

Collapse
No announcement yet.

ОФИЦИАЛНИ снимки на новата АЛФА РОМЕО 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз като видях снимките и първо това ми направи впечтление.
    Също така се чудя дали уредите: бензиномер, температура и т.н. не са ли вкарани много навътре...?
    www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Хубаво ама по-дървен волан от тоя не бех виждал :wazuup:
      В духа на класиката е...
      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Първоначално публикувано от Panaiot Karpachev
        В духа на класиката е...
        Каква класика бе младеж???? Какво класическо има в това волана да изглежда като от евтина пластмаса и да е супер дървен на фона на модерната кола?
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

:wazuup: Прилича на волан за PC
          Ама не ми се верва да не е кожен Може би с малко повече никел нещата щяха да изглеждат по-добре
          sigpic

Comment

Айдее а ния я погребахме 156
            Неее не я погребахме. Като гледам новата красавица, (а бе немам думи и оставам без дъх), единствното което правя е -потривам ръчиците за 156 . Нали се сещате като се юрнат за 159 какво става с цените на 156.

Пожелавам на всички да имат мънгизи за 159, пък тогава да видим няма ли да си я купят.

Comment

Колата е перфектна...вече след като я видях на живо и я разгледах обстойно мога да ви споделя, че автомобила е много добър за класа си. В сравнение с новата 3та серия на БМВ...алфата е много по-добра, а и интереса към 159 е много по-голям от колкото към бмв-то. В всичките държави през които минах на първа страница по автомобилните списание е 159ката...

единствено вътрешната част на волана е отвратна..много е гадно, но като цяло е много добре...Нo в никакъв случей не грабва както едно време 156 за вътрешноста имам в предвид..на външен вид е много добра. Като цяло колата е порасна доста и това си личи от всякъде...интериора най-много говори за това.

Кaто мога пак ще ви пиша...или като се върна в БГ. естествено и снимков материал има

п.с:другата седмица трябва да съм в музея на Аlfa v Aресе

МЕРСИ to bate Vалио
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

...
                Last edited by pooh; d.m.y г., 13:36.

Comment

А това воланче на 159 не ви ли прилича на това на M6? В момента нямам photoshop за да ги сложа един друг да се види колко много си приличат.
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

филмчето е страшно но единственото нещо което ме дразни мъничко не е волана а как е поставен двигателя завъртайки го с 90 градуса всичко ще е шедиовар
                    90 2.5 V6
                    Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
                    X